Beställning av webbenkät via Todaytoo.se

Med Todaytoo.se  besvarar deltagaren frågorna i förväg, vilket underlättar i samtalet då deltagarens svar redan finns i Plustoo samt ger deltagaren chans att i lugn och ro reflektera över frågorna och sina svar.

Vi rekommenderar att ni alltid använder webbenkät via Todaytoo.se, både för webbenkät med samtal och endast webbenkät.

Vi erbjuder webbenkät med samtal för metoderna

• Hälsoprofilbedömning (HPB)
  • HPI Arbetsplatsprofil (APP)
  • Hälsoprofilbedömning + Arbetsplatsprofil (HPB+APP)

Webbenkät med samtal för metoderna HPB, APP, HPB+APP via Allmän länk ingår utan extra kostnad i ert abonnemang. Fyll i önskad Samtyckestext och Återkopplingstest och mejla till support@hpihealth.se så hjälper vi dig med din Allmänna länk.

Vi erbjuder endast webbenkät för metoderna

• HPI Hälsoscreening (HS)
  • HPI Arbetsplatsprofil (APP)
  • Hälsoscreening + Arbetsplatsprofil (HS+APP)

Beställ webbenkät via Todaytoo.se så här:

1. Ladda ned beställningsformuläret och fyll i era fakturauppgifter, vilken av era kunder (Topp-/Underorganisation i Plustoo) som ska besvara webbenkäten, önskade metoder, start- och slutdatum, inloggningssätt för deltagarna.
  2. Välj vilken/vilka metoder som ska ingå i webbenkäten samt om det är webbenkät med samtal eller endast webbenkät – ladda ned aktuella dokument: Samtyckestext och Återkopplingstext.
  3. Välj vilken typ av länk ni önskar; Allmän länk eller Kundanpassad länk – ladda eventuellt ned deltagarlistan.
  4. Skicka samtliga ifyllda dokument till oss via vår hemsida och den säkra tjänsten WeTransfer: https://hpihealth.wetransfer.com/

Vi behöver din beställning med samtliga dokument korrekt ifyllda senast 5 arbetsdagar före startdatum. Vid beställning färre än 5 arbetsdagar före startdatum debiterar vi en extra expressavgift på 1 250 kr.

1. Beställningsformulär för webbenkäter

Ladda ned beställningsformuläret, fyll i och skicka in det tillsammans med övriga ifyllda dokument till oss via https://hpihealth.wetransfer.com/

2. Välj vilken/vilka metoder som ska ingå i webbenkäten samt om det är webbenkät med samtal eller endast webbenkät

Ladda ned vårt förslag på Samtyckestext samt Återkopplingstext för den/de metoder som ska ingå i webbenkäten genom att klicka på de blå länkarna i tabellen nedan. Anpassa texterna utifrån era önskemål. Alla dokument innehåller både en svensk och en engelsk version. Meddela oss i beställningen om även engelska texter ska visas.

3. Välj med vilken typ av länk deltagarna ska besvara sin webbenkät

Vid Kundanpassad länk; ladda ned, fyll i och ladda upp deltagarlistan tillsammans med övriga dokument.
OBS – Kundanpassad länk med e-postservice kommer åter kunna erbjudas under hösten!

Allmän länk Kundanpassad länk Kundanpassad länk med e-postservice (tillfälligt uppehåll)
Vilken info vill HPI ha på förhand? Ingen info Deltagarlista med: Namn. Personnummer/Födelsedatum. ev e-post och Organisation. Deltagarlista med: Namn. Personnummer/Födelsedatum. e-post och Organisation
Hur når deltagaren sin webbenkät? Allmän länk som kan används av alla t.ex: www.todaytoo.se/survey/ForetagshalsanAB/HPB Kundanpassad länk t.ex: www.todaytoo.survey/ForetagshalsanAB/HPB/Kundforetaget Vi mejlar deltagarna deras Kundanpassade länk (se ex på länk till vänster).
Vad anger deltagaren vid inloggning? De inloggningssätt ni väljer (BankID. Personnummer. Födelsedatum+kön). De inloggningssätt ni väljer (BankID. Personnummer. Födelsedatum+kön). De inloggningssätt ni väljer (BankID. Personnummer. Födelsedatum+kön).
Återkoppling efter webbenkät Standardiserad återkopplingstext. Kundanpassad återkopplingstext. Kundanpassad återkopplingstext.
Pris* Ingår i ert abonnemang. Endast ordinarie volympris tillkommer 1 250 kr + ordinarie volympris + ev 25 kr per justering/tillägg av deltagare. 1 250 kr + ordinarie volympris + ev 25 kr per justering/tillägg av deltagare.
Tänk på Endast för webbenkät med samtal med metoderna HPB. APP. HPB+APP. Byt till rätt Topp-/Underorganisation i mötet. Registrera privat e-post för Hälsokontot. Registrera privat e-post för Hälsokontot. Säkerställ korrekta e-postadresser samt skräppostinställningar för deltagarna vid beställningen. Registrera privat e-post för Hälsokontot.
Fördelar Samma länk till alla deltagare och kunder. Perfekt för mindre grupper och eftersläntrare. Ingår utan extra kostnad i ert abonnemang. Deltagaren får korrekt Topp-/Underorganisation. Rekommenderas vid Organisationer i flera nivåer. Underlättar för deltagare som inte har arbetsmejl. Automatiska påminnelser till de som ännu inte besvarat sin webbenkät. Deltagaren får korrekt Topp-/Underorganisation. Rekommenderas vid Organisationer i flera nivåer.

*Moms á 25% tillkommer på samtliga priser. Se länk i högermarginalen för aktuella volympriser.

4. Skicka in samtliga ifyllda dokument till https://hpihealth.wetransfer.com/

• Beställningsformulär
  • Samtyckestext samt Återkopplingstext
  • eventuell deltagarlistan (för Kundanpassad länk med matchning av deltagare mot deltagarlista)

Vi behöver din beställning med samtliga dokument korrekt ifyllda senast 5 arbetsdagar före startdatum. Vid beställning färre än 5 arbetsdagar före startdatum debiterar vi en extra expressavgift på 1 250 kr.